onsdag 21 mars 2012

Kan man bli kär....

... i ett par skor?!
Ja jag tror jag blev det igår hahah
Hittade dessa ljuvliga skor
Det är roligt när man är och bloggar
runt hos olika bloggare
som tipsar och visar
massa saker.
Jag var inne
 HÄR och där visade
hon ett par kängor i samma märke.

Visst är det underbart med skor
 jag skulle kunna ha ett helt harem
av dom haha!

Ha en skön dag!
Tjing!

4 kommentarer:

 1. Inte konstigt alls att förälska sig i ett par skor, de är underbara! Undrar om det finns män som är lika tokiga i skor som vi "kvinns"? ;)

  Ang. mina olivträd så är jag lika förvånad som du, haha! Ren tur kanske, har aldrig ägt ett olivträd tidigare så det var första gången... Träden stod hela sommaren i uterummet och innan första frosten ställde flyttade jag dem inomhus, de har stått i söderfönster hela vintern och verkar ha klarat sig bra trots den torra inomhusluften. De har alltså inte stått speciellt svalt. Vatten har de fått cirka en gång/vecka, lite tätare nu på vårkanten. Klart att du ska testa att köpa ett nytt, övning ger färdighet, eller hur?! ;)

  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag kanske har haft oturen med mig ang olovträden då haha
   jag har gjort precis som dig...fast jag har haft den stående på golvet, kanske var det som gjorde det, att den inte överlevde..den kanske behövde stå i ett fönster. Ja nu blir jag faktikst lite små sugen att testa en sista gång ;) Håll dina tummar på att jag lyckas :)

   Radera
 2. Hej ! Tassar in hos dej.. Skoj att du vill vara med i min utlottning.. Bästa behållningen är nog att man får lära känna nya bloggar..
  Du undrade var jag köpt min Sia -krans.. Jo det var på en vänförsäljning hos Sia i höstas så jag vet nog inte var man kan få tag på en sådan...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då får jag helt enkelt hålla mina ögon extra öppna för att hitta krnasarna :) Ifall du får syn på dom så hojta till. Ha det så gott!!
   kram/Sofia

   Radera

Lämna ett litet fotspår då blir jag så glad!
Kram Sofia